Het zijn turbulente tijden in de gezondheidszorg in Nederland; zoveel ingrijpende veranderingen, niet alleen voor cliënten, maar zeker ook voor alle zorgverleners. Denk daarbij aan de organisatie rondom de jeugdzorg, de contracten met zorgverzekeraars die steeds veeleisender en ingewikkelder worden en de toenemende mate van dominantie van onze zorgverzekeraars. Het is belangrijk dat de verschillende disciplines goed met elkaar blijven communiceren om optimale zorg te blijven waarborgen; samen staan we sterk!

De GPC werkt o.a. samen met:

Dit houdt in dat er regelmatig overleg is, dat er samenwerkingsafspraken gemaakt worden en dat er binnen de regio projecten en pilots opgezet kunnen worden. Wij hopen op deze manier de zorg voor iedere cliënt te kunnen optimaliseren. Ook streven wij ernaar om zo overzicht te krijgen en te houden in deze heftige tijden binnen de gezondheidszorg in Nederland.

 

GRAAG SAMENWERKEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA ONDERSTAAND FORMULIER.

Netwerkvereniging

De GPC biedt een platform voor psychologen ter onderlinge steun en ondersteuning bij de praktijkvoering. Wij maken ons samen hard voor blijvend hoogwaardige zorg en denken als serieuze gesprekspartner mee over zorgbeleid.

Lid worden

Contactformulier

Geef toestemming voor het gebruik van je ingevoerde gegevens door in het veld hiernaast “TOESTEMMING” met hoofdletters te toetsen:


Ik ga akkoord met het gebruiken van de door mij opgegeven gegevens om contact op te nemen.

Neem contact op

Samen staan we sterk

Wil je meer weten of wil je samenwerken? Vul hiernaast je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

POSTADRES

Postbus 4006
9701 EA Groningen

Copyright Groninger Psychologen Coöperatie 2017-2019 | Privacy-beleid GPC (AVG)